Laat jouw droomhuis ontwerpen

Een huis dat in alle opzichten he-le-maal klopt omdat overal aan is gedacht. Dat qua stijl helemaal bij jou past en waar je níet op uitgekeken raakt omdat het echt helemaal bij jou past. Met liefde ontwerp ik het voor je. En dat zie je terug als jouw droomhuis straks klaar is.

Merel

'We gingen verhuizen en nu wilde ik eindelijk dat echt alles naar mijn zin zou worden. Niet steeds wat proberen en jaren zoekende blijven naar een echt mooi interieur, zoals in ons vorige huis. Johanneke is enthousiast en brengt feilloos de juiste sfeer naar boven. Ze nam mijn ideeën geweldig mee en durfde ook te zeggen als ik iets wilde wat er niet bij ging passen. Het resultaat is een ongekend mooi huis.'

Een compleet ontwerp 

De gaafste kleuren en materialen kies ik niet zomaar even. En ook qua indeling ga ik helemaal uit van wie er gaat wonen. Daarom omvat een ontwerp traject de volgende stappen:

  1. We starten online met een intake waar jullie vertellen over het huis en de wensen. En we bespreken het tijdspad waarin het ontwerp klaar gaat zijn.

  2. De volgende stap is het locatie bezoek. We bekijken samen de locatie en ik neem alle maten op. Of voor nieuwbouw nemen we de tekeningen goed door. In een paar uur tijd brainstormen we over alle opties en hakken we meteen knopen door!

  3. Ik ga aan de slag met alle ideeën en werk het uit als plattegrond én in 3D.  Maatwerk oplossingen werk ik meteen uit tot een kant-en-klaar ontwerp. Ik zoek de kleuren en meubels bij elkaar en tips voor de styling. Ik werk deze details uit in een overzichtelijk plan.

  4. We plannen het 2e bezoek en daar nemen we het totale plan door. We bespreken het ontwerp, maar ook de uitvoering en de planning.

  5. Tijdens de uitvoerende fase lopen er weleens zaken anders dan verwacht. Daarom hou ik bij elk project contact totdat jullie er goed en wel wonen. Jouw hulplijn is tot die tijd altijd bij de hand zodat ook de fase van verbouwing geen stress oplevert.
De investering:
vanaf €4.395
Incl. BTW, exclusief reiskosten

Benieuwd? Laten we kennismaken.

Wil jij weten of het voor jou een goede keuze is om een ontwerp door mij te laten maken? Laten we dan even bellen. Zo kunnen we laagdrempelig en geheel vrijblijvend kennismaken. 

Bel gerust via 06-11758743.