GRATIS E-book

Maandag 18 december

LIVE om 20.00

Presentatie door
Johanneke Delsink

Interieur ontwerper 
& eigenaar van Thuis je droomhuis

Waar moet je op letten als je een nieuwe keuken koopt?


Jouw nieuwe keuken gaat als het goed is weer 20 jaar mee. Waarschijnlijk is het een van de duurste dingen die je ooit gekocht hebt. Wat nou als je er op uitgekeken raakt.. Of dat je gewoon echt een mega miskoop doet? 

Tijdens de Masterclass '4 valkuilen bij het kopen van jouw nieuwe keuken' laat ik jou zien hoe je voorkomt dat dit bij jou gebeurt. En het goede nieuws is: Jij kunt een GRATIS ticket bemachtigen voor de live Masterclass op Maandag 18 december om 20.00 uur.

Claim jouw gratis plek

Gratis kaarten, OP=OP

Live Masterclass
Maandag 18 december om 20.00 uur.
[Replay beschikbaar]

00

DAGEN

00

UREN

00

MINUTEN

00

SEC

Op naar de keukenwinkel!


Waarschijnlijk zie jij het al helemaal voor je: eindelijk die nieuwe keuken waar je zo'n zin in hebt. Je hebt al inspiratie opgezocht en gebrainstormd over de indeling. Op naar de keukenzaak! Of... beter nog niet?

Bij het kopen van een nieuwe keuken moet je heel veel keuzes maken. Een verkoper wil je graag helpen, maar adviseert je ongemerkt wel datgene waar hij of zij de meeste marge op maakt. 

Juist als jij nog niet alle details zeker weet kun je weleens te maken krijgen met impulsaankopen. Zoals een stoomoven van €2000 die je achteraf nooit gebruikt...


Maar het kan ook anders...


Op Maandag 18 december om 20.00 kun jij LIVE de Masterclass bijwonen: '4 valkuilen bij het kopen van een nieuwe keuken.' 

Hoor van een professional de aandachtspunten zodat jij precies weet wat je wel én niet moet doen als je de komende periode een nieuwe keuken gaat kopen. Een ticket t.w.v. €29,95 krijg jij nu helemaal gratis! Maar let op: er zijn beperkt tickets dus wacht niet te lang want OP = OP.

Ja, ik wil een gratis ticket

'We hebben laatst jouw masterclass ook gevolgd. En gebruiken daar nog steeds veel van. Bij iedere keuze die we maken denken we aan die 4 pijlers die jij toen liet zien! Het helpt ons om de juiste keuzes te maken!'

Roos Nijrolder

Hey, ik ben Johanneke


Ik ben interieur ontwerper en ik help dagelijks mensen die hun huis tot hun droomhuis gaan verbouwen. Heel veel soorten huizen en heel veel soorten keukens heb ik inmiddels gezien.

Ik kan je één ding verzekeren: van een grote aankoop zoals je keuken wil je geen spijt hebben achteraf.

Je moet op zoveel punten letten, en dat werkt niet mee. Daarom ga ik een Masterclass geven over dit onderwerp en jij kunt daar GRATIS bij zijn, als je snel bent, want de plekken zijn beperkt.

Naast 60 minuten waardevolle informatie heb jij ook nog eens de kans om mij gratis vragen te stellen tijdens de Q&A. De Masterclass is LIVE, en je hebt alleen toegang met een ticket. Dus hou je agenda vrij, bemachtig een ticket en dan zie ik je daar. Je ontvangt na afloop ook een Replay die 48 uur beschikbaar blijft.

Ja, ik wil een gratis ticket

1.218

Mensen gingen je voor

Oké ik wil ook een gratis ticket