Presentatie door
Johanneke Delsink

Interieur ontwerper 
& eigenaar van Thuis je droomhuis

Is het nog wel slim om te verbouwen in deze tijd?


Alles wordt duurder, en de rente stijgt.. Jij wilde eindelijk gaan verbouwen maar is dat nog wel zo verstandig? En hoe zorg je er dan voor dat je binnen het vooraf bepaalde budget blijft? Want tsja.. met die hoge rente leen je niet meer 'even' wat extra bij.

Tijdens de Masterclass 'Verbouwen in een tijd waarin alles (te) duur is' kom je achter het antwoord op deze vragen. En het goede nieuws is: Jij kunt een GRATIS ticket bemachtigen voor de live Masterclass op een datum naar keuze!

Claim jouw gratis plek

Voorkom financiële problemen tijdens je verbouwing


Je droomt van die mooie nieuwe keuken, maakt enthousiast een plan, een begroting en YES eindelijk gaat de verbouwing van start. 

De keuken werd al iets duurder dan begroot.. maar dat kon wel uit het potje 'onvoorzien'. Ai, tijdens het breken blijkt alle elektra verouderd en de stucadoor komt niet opdagen. Iemand die last-minute tijd heeft vraagt het dubbele... 

Al deze kosten stapelen zich op en ineens wordt het financiële plaatje toch wel spannend. De opties: blijven zitten in een half afgemaakte verbouwing of toch maar extra lenen tegen hoge kosten..

Maar het kan ook anders...


Komende periode kun jij LIVE de Masterclass bijwonen: 'Verbouwen in een tijd waarin alles (te) duur is.' 

Hoor van een professional de actuele ontwikkelingen in de branche zodat jij precies weet wat je wel √©n niet moet doen als je de komende periode gaat verbouwen. Een ticket t.w.v. ‚ā¨29,95 krijg jij nu helemaal gratis! Maar let op: er zijn¬†beperkt tickets per datum dus wacht niet te lang want OP = OP.

Ja, ik wil een gratis ticket

'We hebben laatst jouw masterclass ook gevolgd. En gebruiken daar nog steeds veel van. Bij iedere keuze die we maken denken we aan die 4 pijlers die jij toen liet zien! Het helpt ons om de juiste keuzes te maken!'

Roos Nijrolder

Hey, ik ben Johanneke


Ik ben interieur ontwerper en ik help dagelijks mensen die hun huis tot hun droomhuis gaan verbouwen. Heel veel soorten huizen en heel veel soorten verbouwingen kom ik tegen.

Ik kan je één ding verzekeren: de stress die ontstaat als de begroting onder druk komt te staan is nog nooit gunstig geweest voor het eindresultaat van een verbouwing. En dat kan pittige gevolgen hebben.

De omstandigheden in de markt veranderen continu, en dat werkt niet mee. Daarom ga ik een Masterclass geven over dit onderwerp en jij kunt daar GRATIS bij zijn, als je snel bent, want de plekken zijn beperkt.

Naast 90 minuten waardevolle informatie heb jij ook nog eens de kans om mij gratis vragen te stellen tijdens de Q&A. De Masterclass is LIVE en alleen toegangkelijk met een ticket. Dus hou je agenda vrij, bemachtig een ticket en dan zie ik je daar.

Ja, ik wil een gratis ticket

12 jaar

Ervaring

100

Verbouwingen per jaar

1.749

Mensen gingen je voor

Oké ik wil ook een gratis ticket