Je huis verbouwen zonder twijfels

Bij jouw verbouwing moet je heel veel keuzes maken. Een foute keuze is dan zo gemaakt! En dat is zó ontzettend balen want je geeft echt veel geld uit aan je droomhuis en doet het niet meer even over.

Hoe fijn zou het zijn als je gewoon een stappenplan van een professional kan volgen? En dat je de mogelijkheid hebt om daar onbeperkt de twijfels over al je idee√ęn aan voor te leggen.¬†Dat kan, bij Thuis je droomhuis. Voor een vast tarief waarin alles is inbegrepen.

Ja, dat wil ik

Maak een succes van jouw verbouwing

 • Bespaar jezelf urenlang informatie opzoeken
 • Bespaar jezelf veel geld voor onverstandige keuzes
 • Bespaar jezelf veel stress door een stagnerende verbouwing
 • Bespaar jezelf veel geld voor onnodige meerwerkkosten 

Laat mij je helpen: voorkom twijfel over keuzes en spijt achteraf.

Hoe werkt dat?

Anita uit Gendt:

'Ik ben zo blij dat we met jou in zee zijn gegaan.  Het geeft het extra vertrouwen en je ideeën laten ons heerlijk brainstormen.  Zoals je al aangaf wordt het op deze manier echt ons huis waarbij alle andere opties overwogen zijn. '

Fiona uit Haaften:

'Ik ben gestart, zo leuk! Ik merk nu al dat ik veel bewuster nadenk over welke wensen er nu echt zijn en hoe ik die het liefst realiseer. Nog steeds zijn er veel te veel opties maar juist daarin schuilt wat mij betreft de kracht van jouw formule.'

Denk aan hoe jij straks woont in jouw droomhuis waar je elke dag blij mee bent ... zonder dat je achteraf spijt hebt van keuzes!

Maak kennis met het

Thuis je droomhuis Programma

 Verbouwen doe je niet snel nog even over. Doe het in één keer goed! Stem al jouw plannen af met een professional, gedurende jouw hele verbouwing.

Volg mijn stappenplan waardoor je niks over het hoofd ziet en je niet uren hoeft te zoeken op internet als je twijfelt over keuzes. Doe kennis op alsof je al 10 huizen hebt verbouwd en doe het dus zelf in één keer goed. Zonder twijfel over welk onderdeel dan ook want ál je keuzes mag je onbeperkt met mij afstemmen. 

Wat kost dit?

Maak met professionele hulp een compleet doordacht plan in een bewezen volgorde, dit kun je  verwachten:

Jouw woonwensen
Stap 1

Jouw woonwensen

Waarom hebben veel mensen spijt achteraf? Dat deel ik in de eerste module waarna we starten we met het goed in kaart brengen van jouw woonwensen.

een praktisch huis
Stap 2

Een praktisch huis

In module 2 leer jij precies waar je op moet letten, hoe je alles in slimme stappen opdeelt en in de juiste volgorde aanpakt. Er is erg veel te winnen met praktische tips.

extra ruimte
Stap 3

Extra ruimte

Hakken en breken voelt enorm spannend maar niet als daar goed over is nagedacht. In module 3 leer je de snelle opties voor extra vierkante meters herkennen.

de perfecte indeling
Stap 4

De perfecte indeling

Een goede indeling is gebaseerd op de juiste theorie. Daar kun je lang voor studeren of gewoon in module 4 de hoogtepunten van leren, inclusief snel schaaltekenen.

installatiewerk
Stap 5

Installatiewerk

Verlichting, verwarming en elektra zijn saaie, ingewikkelde onderwerpen bij je verbouwing. Maar na module 5 weet jij precies waar je op moet letten.

alles binnen budget
Stap 6

Alles binnen budget

Een verbouwing wordt vaak duurder dan je dacht. Zeker nu vakmannen en materialen duurder zijn dan ooit. Daarom kijken we in module 6 naar subsidies en de begroting.

de woonstijl
Stap 7

De woonstijl

Tussen honderden plaatjes op pinterest raak je al snel de draad kwijt. Of je partner wil hele andere dingen dan jij. In module 7 leer je de juiste keuzes maken voor jouw woonstijl.

Stap 8

Materialen kiezen

Het komt vaak voor dat je zorgvuldig een materiaal kiest en later toch spijt hebt. Door vooraf zelf te leren wat slimme keuzes zijn per ruimte, ga jij voorbereid op pad.

een foutloos project
Stap 9

Een foutloos project

Jij kunt na deze stap zélf de projectmanager worden van jouw ultieme verbouwing. Je weet goed waar je op moet letten en maakt keuzes op basis van een plan dat goed in elkaar zit.

+ Als bonus:

Per ruimte ingezoomd op de tips voor het maken van de beste keuzes en het besparen van geld. Als jij naar een keuken- of badkamerzaak gaat is de verkoper nooit onbevooroordeeld in wat hij aan producten aanraad. Ik wel!  Daarom als bonus ook nog mijn beste tips voor:

De keuken - t.w.v. €99,-

De badkamer - t.w.v. €99,-

De slaapkamer - t.w.v. €99,-

De wasruimte - t.w.v. €99,-

Tof, ik wil dit mét jouw hulp

+ Onbeperkt persoonlijk advies 

Een hulplijn altijd dichtbij

Zou jij graag een vliegende start maken van de steeds maar uitgestelde plannen? Met een interieurontwerper die bij jou thuis komt kijken en daar ter plekke de hele dag het ultieme plan samen met jullie uitdenkt? 

Die details dan weer leuk vind om zelf te kiezen maar die keuzes wel graag weer wil laten checken voor professioneel advies? Zodat je hulp krijgt bij het maken van al je keuzes en je daardoor als een speer gaat met je plannen en tijdens de verbouwing zelf?

Dat kan! Ik help jou met de keuzes die je maakt voor jouw droomhuis. En dat doe ik niet 1x, nee onbeperkt todat jouw droomhuis klaar is! 

Ontwerp, plan & realiseer jouw hele verbouwing met Thuis je droomhuis:

Alle plannen samen maken

‚ā¨¬†2250

Of in 10 x ‚ā¨245

 • Online intake om de grootste vraagstukken in kaart te brengen
 • Livedag bij jou thuis om samen alle plannen uit te denken, inclusief een gezellig lunch als pauze
 • Toegang tot de online kennisbank waar je uitleg kunt opzoeken over aller¬†mogelijke onderwerpen waarmee jij in aanraking komt zodat je alle details zelf kunt uitwerken
 • Alle details mag je digitaal insturen en daar ontvang je feedback op per video, zo vaak als nodig tot alle details zijn bepaald en jouw verbouwing van start kan gaan
 • Tijdens de uitvoering kun je nog al jouw vragen blijven stellen voor onverwachte situaties, net zo lang tot jouw verbouwing klaar is.
Ja, help mij met mijn huis

Dit is voor jou als:

 • Je extra¬†tips & inspiratie zoekt voor jouw plannen
 • Of hulp bij het maken van keuzes¬†
 • Je super goed voorbereid wil zijn op vragen van vakmannen
 • Je wil voorkomen dat je twijfelt over keuzes of spijt krijgt achteraf van verkeerde beslissingen
 • Je de regie wil houden over de verbouwing
 • Zelfs als je niet veel kluskennis hebt of heel¬†creatief bent ¬†
Ja, leuk!

Marice uit Utrecht:

'De video's zijn heel informatief, van hoge kwaliteit en Johanneke legt alles duidelijk uit.  De feedback die we van haar krijgen is telkens ook heel handig. Iedereen die bezig is met verbouwen, herinrichten of een huis aanschaffen kan ik deze cursus van harte aanbevelen, het is de investering dubbel en dwars waard!'

Melissa uit Den Bosch:

'Johanneke is gedreven en vakkundig! Met het bouw je eigen droomhuis programma geeft ze hele goede feedback op je eigen (verbouw)plannen. Of het nu gaat over kleurkeuze of ruimteindeling je kan alle vragen stellen zodat je daarna weer vol enthousiasme verder kan.'

90 dagen niet goed geld terug! 

Ik weet zeker dat jij heel veel kennis gaat opdoen en je daardoor veel betere doordachte keuzes maakt voor jouw droomhuis. Heb jij je ingeschreven en ben je binnen 90 dagen niet tevreden? Dan krijg jij 100% van je aankoopbedrag terug.

Veel gestelde vragen

IK GA MEEDOEN

Het gezicht achter Thuis je droomhuis:

Hallo, ik ben Johanneke

Ik help dagelijks mensen met het uitdenken van hun droomhuis. Mijn kennis en advies deel ik in een online programma. Zo wordt interieur advies voor iedereen betaalbaar en kan iedereen wonen in een droomhuis!

In traditioneel interieur advies betaal je vaak per ruimte. Die kosten kunnen flink oplopen en bovendien worden alle details voor je uitgedacht. Ik ben daar geen fan van, want jouw huis moet bij jou passen, en niet bij mij! Bovendien wil ik graag dat jouw hele huis perfect wordt en niet alleen die ruimtes die je bij mij afneemt. 

Wil jij interieur advies op een manier die betaalbaar is én zicht richt op jouw hele huis? Zelf plannen maken en als je wil ook al je twijfels aan mij voorleggen? Schrijf je dan in voor mijn unieke programma. Ik kan niet wachten om AL MIJN KENNIS met jou te delen!

Chantal uit Tuil:

'Dankzij Johanneke en haar stappenplan werd het verbouwen van ons huis stap voor stap duidelijk en bleef het overzichtelijk. 
Dank je wel voor je hulp Johanneke zonder jou was dit niet gelukt.'

Jij kunt straks wonen in een fijn huis.
Waar je trots op bent omdat het mooi is.
En waar je elke dag fijn leeft omdat er praktisch over is nagedacht.