Gezien in de media 

Wellicht ben je mijn naam al eens ergens tegen gekomen. Dat kan kloppen want soms ben ik in de media te zien. Zoals bij Eigen Huis & Tuin en de Rabobank. Op deze pagina kun je enkele leuke uitingen bekijken. Wil je mij benaderen voor een samenwerking? Daar sta ik zeker voor open. Onder aan deze pagina lees je daar meer over.

Op tv bij Eigen Huis & Tuin Lekker Leven


Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen bij RTL4: de programma's van Eigen Huis & Tuin. In de edities van Lekker Leven kijken ze ook regelmatig binnen bij woningen die van A tot Z zijn verbouwd. In aflevering 38 heb ik een rondleiding gegeven in ons huis en verteld over het traject van 5 jaar waarin we het huis in stapjes hebben verbouwd tot ons droomhuis. Via videoland kun je deze aflevering terug kijken.

Bekijk de aflevering van Eigen Huis & Tuin
Eigen huis en tuin lekker leven

Binnenkijker bij RTL nieuws


In de rubriek 'Binnenkijken' op RTL nieuws.nl staat een artikel over de verbouwing van ons eigen huis. Benieuwd? Je leest 't hier.

Bekijk onze binnenkijker

Blogger bij Wooninfluencers


Op het platform Wooninfluencers.nl schrijven diverse professionals uit de woonbranche inspirerende blogs over allerhande onderwerpen rond huis & interieur. 

Bekijk mijn blogs daar

"Verbouwen is zó de moeite waard!"


Op Instagram, Pinterest en het dagelijkse nieuws. Overal kom je het tegen: mensen die gaan verbouwen. Als interieurontwerper wordt ik daar heel blij van. De locatie van een huis kun je niet veranderen maar als die goed is kun je zo ontzettend veel transformeren aan een bestaande woning.


Ik word vanwege mijn kennis over dit onderwerp af en toe gevraagd om ergens te vertellen over mijn ervaring. Ik vind het ontzettend leuk om op die manier veel mensen te inspireren om met andere ogen naar hun huidige huis te kijken. Of die daardoor een woning met potentie durven aan te schaffen om daar helemaal hun droomhuis van te gaan maken. Verbouwen is dé manier om een huis helemaal naar jouw hand te zetten zodat het past als een jas.

Johanneke Delsink

Samenwerken? Leuk!

 

Zoek jij iemand die enthousiast kan vertellen of schrijven over het verbouwen van je droomhuis? Of het nou gaat over keuzes voor de verbouwing zelf, het interieur of specifieke materialen. Mijn hart gaat er sneller van kloppen. Ik vind het leuk om mijn netwerk te blijven uitbreiden en kom daarom graag in contact met andere platformen en merken over dit onderwerp.

Laat me weten waar je precies naar op zoek bent. Van video tot blogs, mijn e-mail nieuwsbrieven, affiliate mogelijkheden en live events. Ik hoor graag je ideeën! Stuur een mailtje naar [email protected] of laat je gegevens achter dan neem ik contact met je op.

Je kunt me ook volgen op Instagram, daar deel ik regelmatig tips over huis & interieur. DM's beantwoord ik daar ook altijd.

Vul je gegevens in om kennis te maken voor een samenwerking:

Ik neem binnen enkele dagen contact met je op om een kennismaking in te plannen.