Offertes vergelijken voor je verbouwing


Verbouwen gaat om grote bedragen. En als je offertes gaat vergelijken zie je het zelf: ook onderling kunnen de bedragen groot verschillen. Het loont dus absoluut om offertes te vergelijken als je gaat verbouwen. Dat kan nu eenvoudig zonder dat je uren tijd besteed aan het vinden van betrouwbare bedrijven.

 

Vind eenvoudig vakmannen die wel tijd hebben


Als je veel geld uitgeeft aan je verbouwing wil je dat het goed wordt besteed. Daarom heb ik zorgvuldig uitgezocht hoe ik jou aan goede bedrijven kan koppelen. Grote bedrijven of juist kleine specialisten. Ruim 2000 uit heel Nederland. Allemaal gecheckt en betrouwbaar.

Zoek jij een vakman voor jouw verbouwing? Vraag je offerte nu aan via mijn website. Je krijgt met 1 aanvraag 4 bedrijven gekoppeld die geschikt zijn om jouw klus uit te voeren. Je kiest zelf de scherpste prijs en wie jij prettig vind. Of helemaal niet omdat jouw eigen vakman het voor een betere prijs doet. Voor welke klus zoek jij een vakman:

Aannemer

Voor het een grotere verbouwing of moeilijke klussen is het fijn om een aannemer in te schakelen. Op dit soort bedragen is het slim om even goed offertes te vergelijken. Zo bespaar je al snel duizenden euro's.

Aannemer offertes >

Schilder

Het lijkt zo makkelijk om dit even zelf te doen: het schilderen van je huis. Maar het kan enorm veel tijd kosten. Misschien is het wel niet zo duur om te laten doen, je komt er snel achter als je offertes opvraagt.

Schilder offertes >

Stucadoor

Mooie strakke, gladde muren: dat is echt vakwerk van een goede stucadoor. Maar hoe kom je aan een goede? Ontvang eenvoudig offertes van de beste stucadoors uit jouw regio zodat jij gewoon kunt kiezen.

Stucadoor offertes >

Nieuwe keuken

Een nieuwe keuken dat is een droom waar je zoveel plezier van gaat hebben. Maar wat gaat dat eigenlijk kosten? Je zal merken dat dat enorm uiteen kan lopen dus offertes vergelijken loont hier ook enorm.

Keuken offertes >

Nieuwe badkamer

De badkamer is vaak een groter project dan je denkt. Slopen, leidingen omleggen, tegelen en nieuw sanitair plaatsen. Ontvang geschikte offertes uit jouw regio en vergelijk ze voor de beste prijs. Helemaal uitbesteden of zelf online sanitair kopen? Alles kan.

Badkamer offertes >

Timmerman / interieurbouwer

Wil jij een maatwerkoplossing voor jouw badkamermeubel of maatwerk kasten in je woonkamer? Een interieurbouwer heeft gouden handen om dit voor jou te maken. De kosten kunnen erg de moeite zijn, afhankelijk van het gekozen materiaal!

Interieurbouwer offertes >

Cv-ketel vervangen

Een oude cv-ketel slurpt energie. Vervang 'm op tijd voor een nieuw exemplaar. Of ga meteen het gesprek aan voor een warmtepomp of andere oplossing. De installatie wijze verschilt per huis dus met een eigen offerte weet je waar je aan toe bent.

Cv-ketel offertes >

Loodgieter werkzaamheden

Leidingen verleggen voor een nieuwe keuken of badkamer: daar heb je een loodgieter voor nodig. Bij dit soort werkzaamheden is vakmanschap extra belangrijk want lekkage achteraf geeft dan veel frustratie.

Loodgieter offertes >

Elektricien 

Zelf even aan de slag gaan met 220 Volt laten we meestal wel uit ons hoofd. En dat is maar goed ook: veilige elektra is echt vakwerk. Je groepenkast uitbreiden voor een nieuwe keuken of zonnepanelen? Of stopcontacten verplaatsen:

Elektricien offertes >

Verduurzaming advies

Wil jij graag energie besparen maar dan wel op de juiste manier? Start dan met een vrijblijvend advies bij jou thuis. Want advies op maat van iemand die er alles van weet is zo waardevol en efficiënt!

Verduurzaming advies >

Spouwmuur isolatie

De warmte vasthouden in je huis is eigenlijk het belangrijkste als het gaat om verantwoord omgaan met energie. Door de spouwmuur te isoleren maak jij enorme stappen in het energiezuinig maken van je huis.

Spouwmuur offertes >

Vloer isolatie

Met een koude vloer heb je al snel echt last van koude voeten. Het is ook gelijk een groot oppervlak waar warmte weglekt als je daar geen isolatie hebt. Vloer isolatie is super snel geregeld en heeft meteen een groot effect.

Vloer isolatie offertes >

Dak isolatie

De uitdrukking: 'Laat de warmte niet wegvliegen' komt voort uit huizen met een slecht ge ïsoleerd dak. Vanwege het grote oppervlak heeft het dak heel veel invloed op de isolatie van je huis.

Dak isolatie offertes >

HR++ / triple Glas

Enkel glas is énorm koud in de winter en daar vliegt de warmte ook met een bizarre snelheid uit. Heb jij nog oud glas, overweeg dit dan te vervangen voor een van de nieuwere soorten. Die investering valt erg mee!

Glas offertes >

Kunststof kozijnen

Is je glas oud én zijn je kozijnen dat ook? Overweeg ze dan in één keer te vervangen voor kunststof kozijnen. Dit is een hele goede keuze als je naast de looks ook energie zuinigheid belangrijk vind.

Kunststof kozijnen offertes >

Houten kozijnen

Een oud kozijn met rotte plekken kan enorme schade geven als het vocht in de woning trekt. Het is heel belangrijk om oude kozijnen te vervangen voor nieuwe. Dat is een klus die snel geregeld is. Ga jij voor hout?

Houten kozijnen offertes >

Zonneboiler

De zon is gratis en jouw warme water ook als je een zonneboiler op je dak legt! De zon kan jouw water in een mum van tijd verwarmen. Zo bespaar jij flink op jouw energie rekening, zeker met de hoge gasprijzen!

Zonneboiler offertes >

Zonnepanelen

Niet alleen gas is duurder geworden, elektra ook. Dit is hét moment om eindelijk zonnepanelen op je dak te leggen. Vergelijk snel jouw offertes en start spoedig met het opwekken van jouw eigen stroom.

Zonnepanelen offertes >

Schuifpui

Een schuifpui is echt de manier om heel veel extra licht te brengen in jouw huis. Ik hoor vaak dat mensen die investering vaak lang uitstellen en dat de kosten achteraf meevielen. Stel jouw wens dus niet uit!

Schuifpui offertes >

Lichtstraat

De echt wow-factor in huis is toch wel een lichtstraat. Als je een aanbouw zet of een plat dak hebt, informeer dan vooral naar de kosten zodat je weet of het in jouw budget past en welke je dan wil kiezen.

Lichtstraat offertes >

Raambekleding

Misschien heb je al gekeken bij de bouwmarkt of de Hema en schrok je van de prijzen van gordijnen. Raambekleding kun je op nog veel meer plekken krijgen waarvan jij het niet wist. Je merkt het snel via de offertes!

Raambekleding offertes >

Airco

Lekker koel in de zomer én behaaglijk warm in de winter. Een airco is heel veelzijdig en een goede manier om ruimtes mee te verwarmen. Steeds meer mensen besparen heel veel gas dankzij een airco installatie.

Airco offertes >

Alarm systeem

Vol vertrouwen weggaan van huis: zo belangrijk. Met een alarm systeem investeer in je in een veilig huis. De werkzaamheden zijn zo gepiept. Weten wat de mogelijkheden bij jou thuis zijn? Laat een specialist kijken.

Alarm systeem offertes >

Ventilatie in de badkamer

Vocht op de muren en een beslagen spiegel: het is eenvoudig op te lossen met goede ventilatie. Schimmel in de badkamer is echt niet meer nodig! Deze klus is snel gepiept en de investering meer dan waard.

Ventilatie offertes >

Groen dak als isolatie

Een groen dak doet enorm veel als het om isolatie gaat. Het is eenvoudig te realiseren van buitenaf en daarmee een perfecte optie voor jouw platte dak. En nog mooi ook! Benieuwd wat het kost? Je weet het zo.

Groen dak offertes >

Plat dak

Een aanbouw, een terras overkapping, de schuur waar het dak oud is. Een plat dak is geen moeilijke klus maar het moet wel goed door een vakman gedaan worden als je geen lekkage wil.

Plat dak offertes >

Dakkapel plaatsen

Met een dakkapel krijg je enorm veel extra ruimte op een verdieping met een schuin dak. Dit verhoogt ook de waarde van je woning dus is het ook nog eens een goede investering! Ga jij voor deze optie?

Dakkapel offertes >

PVC vloer

De meest verkochte vloer van dit moment: PVC. Het heeft dan ook fantastische eigenschappen. Slijtvast en niet gevoelig voor water of vuil. Het kan perfect over tegels en geeft een nieuwe look aan jouw ruimte.

PVC vloer offertes >

Gietvloer

Zo prachtig een strakke gietvloer. Er zijn wel veel soorten en daarmee ook veel prijsverschillen. Wil jij weten wat een gietvloer bij jou kost? Misschien wel minder dan jij dacht zodat het toch in je budget past!

Gietvloer offertes >

Tegelvloer

Tegels blijven een fantastische afwerking als vloer. Ze zijn makkelijk schoon te maken en een goede match met vloerverwarming. Houtlook of betonlook, 60 x 60 cm of XXL. Voor welke tegelvloer ga jij?

Tegelvoer offertes >

Laadpaal voor elektrische auto

Ben jij steeds onhandig overal aan het laden? Investeer in een laadpaal bij jou thuis zodat jouw auto elke dag opgeladen is. Vergelijk de scherpste prijs via de offertes voor een elektrische laadpaal.

Laadpaal offertes >

Water ontharder

De allerbeste investering voor jouw nieuwe badkamer of quooker kraan: een waterontharder. Hiermee heb je nooit meer last van vervelende kalkaanslag. Zelf wil ik nooit meer zonder! 

Water ontharder >

Asbest verwijderen

Heb jij nog een oud dak met asbest? Het is belangrijk voor je gezondheid dat dit goed en verantwoord wordt verwijderd. Stel deze klus niet langer uit en vind de beste prijs om het te laten verwijderen.

Asbest verwijderen offertes >

Traplift

Vroeger kon je met gemak gewoon verhuizen maar gelijkvloers gaan wonen is niet meer zo makkelijk te realiseren. Een traplift wel! Zo kom je zonder inspanning boven. Vind snel een goede partij voor jouw traplift:

Traplift offertes >

Gevel reiniging

Het aanzicht van je huis springt enorm in het oog als je thuiskomt. Tijd om de gevel te laten opfrissen! Achteraf zul je denken: waarom hebben we dit niet eerder gedaan? Vraag jouw kosten op voor:

Gevel reiniging >

Traprenovatie

De trap is het visitekaartje van je huis. Hij springt meteen in het oog als visite binnenkomt. Zelf loop je er ook vaak op en neer dus zul je achteraf heel blij zijn met de investering voor een trap renovatie.

Trap renovatie offertes >