Wat kosten houten kozijnen?


Rotte kozijnen moet je echt zo snel mogelijk vervangen voor nieuwe kozijnen. Stel je dit lang uit dan heb je kans op vochtschade. 

Het vervangen van houten kozijnen kan door opnieuw voor hout te gaan, of nu te kiezen voor kunststof kozijnen. Wat is er goedkoper? Kom erachter via de verschillende offertes.

 

Offertes voor houten kozijnen aanvragen:


Vul de volgende informatie in. Wil je de prijzen van verschillende soorten kozijnen vergelijken? Dat kan, vink dan meerdere keuzes aan. 

Hoe werkt het om hier offertes op te vragen?


Vul het formulier in met de specificaties voor jouw aanvraag. De software zet vervolgens de beste partijen voor jou op een rij uit ruim 2000 gecontroleerde, betrouwbare bedrijven die tijd hebben voor jouw klus.

Vervolgens ontvang je een email vanuit de software met daarin maximaal 4 geschikte bedrijven. Zij nemen vervolgens contact op voor een persoonlijke offerte. Indien gewenst komen ze bij jou thuis langs voor een goed beeld van de aanvraag.

Via die email kun je ook een wachtwoord aanmaken op het platform van de software waar je jouw aanvraag kunt monitoren en de reviews kunt checken van de voor jou voorgestelde bedrijven.

Uiteraard heb ik deze dienstverlening zelf getest en heb ik inmiddels naar tevredenheid mijn nieuwe airco laten installeren nadat ik de scherpste prijs koos uit 3 offertes. Deze service geeft jou super snel realistische en betrouwbare offertes. 

Als dank voor de aanbeveling ontvang ik een kleine vergoeding voor jouw aanvraag. Het kost jou helemaal niks, ook niet als je afziet van jouw offerte.

Zoek je ook andere vakmannen voor je verbouwing?

Je kunt nog veel meer offertes vergelijken voor alle klussen van jouw verbouwing.

 

Je kunt nog veel meer besparen op jouw verbouwing.


Offertes vergelijken is een goede manier om kritisch te blijven op de kosten van jouw verbouwing. Niks is vervelender dan midden in de verbouwing zitten terwijl het geld op is. Niet ondenkbaar nu alles duurder wordt!

Heel veel verbouwingen en heel veel budgetten heb ik inmiddels gezien. En daardoor heb ik héél veel tips om duizenden euro's te besparen. Waar moet je zijn voor de goedkoopste keuken of badkamer? Hoe maak je een begroting die echt klopt en waar moet je zijn om alle materialen te kopen?

In mijn korte training 'Maximaal geld besparen op je verbouwing' laat ik geen tip onbesproken! Lees meer over de training: Geld besparen op je verbouwing.