Wat kost traprenovatie?


De trap is in veel woningen een item die meteen in het oog springt. Bovendien loop je vaak meerdere keren per dag op de trap naar boven en daardoor is het enorm de moeite waard om de oude bekleding van je trap een upgrade te geven.

Je kunt een trap schilderen maar deze klus is tijdrovend en het hout moet helemaal kaal worden geschuurd. Een flinke klus als er eerst vloerbedekking op zat. De kosten van renovatie met een ander materiaal kunnen erg meevallen. Ontvang tot 4 offertes voor jouw trap in een materiaal naar keuze. 

 

Offertes voor traprenovatie aanvragen:


Vul de volgende informatie in. Wil je de kosten van verschillende materialen vergelijken? Meerdere keuzes tegelijk zijn mogelijk!

Hoe werkt het om hier offertes op te vragen?


Vul het formulier in met de specificaties voor jouw aanvraag. De software zet vervolgens de beste partijen voor jou op een rij uit ruim 2000 gecontroleerde, betrouwbare bedrijven die tijd hebben voor jouw klus.

Vervolgens ontvang je een email vanuit de software met daarin maximaal 4 geschikte bedrijven. Zij nemen vervolgens contact op voor een persoonlijke offerte. Indien gewenst komen ze bij jou thuis langs voor een goed beeld van de aanvraag.

Via die email kun je ook een wachtwoord aanmaken op het platform van de software waar je jouw aanvraag kunt monitoren en de reviews kunt checken van de voor jou voorgestelde bedrijven.

Uiteraard heb ik deze dienstverlening zelf getest en heb ik inmiddels naar tevredenheid mijn nieuwe airco laten installeren nadat ik de scherpste prijs koos uit 3 offertes. Deze service geeft jou super snel realistische en betrouwbare offertes. 

Zoek je ook andere vakmannen voor je verbouwing?

Vergelijk nog meer offertes voor alle klussen van jouw verbouwing.

 

Je kunt nog veel meer besparen op jouw verbouwing.


Naast het vergelijken van de kosten van vakmannen loont het ook erg om prijzen van materialen te vergelijken voor je verbouwing. Korting tot meer dan 50% is online heel normaal.

Natuurlijk vraag je je af of je voor grote bedragen wel veilig op internet kunt bestellen. Helaas is dat niet overal zo. Daarom schreef ik een shopgids waar al mijn webshop tips in staan. Je bestelt de '100 beste shoptips voor je verbouwing' eenvoudig online. Deze digitale gids vormt steeds weer het uitgangspunt voor het bestellen van jouw materialen want de prijzen online veranderen dagelijks.
 

Bekijk de shopgids