Gratis verduurzaming advies


Moet je nou eerst isoleren of een warmte pomp plaatsen? Of kun je beter met een airco gaan verwarmen? Moeilijke vraagstukken, maar níet voor een verduurzaming specialist! Bij jou thuis kijken naar de beste keuzes om energie te besparen? Het kan, helemaal gratis. Vraag een bezoek aan van een betrouwbare partij bij jou uit de buurt.

  • Eén aanspreekpunt voor jouw verduurzaming
  • Vind bedrijven die werkzaam zijn in jouw gemeente
  • Onafhankelijk advies over merken en technieken
  • Altijd inclusief hulp bij het verkrijgen van maximale subsidie
 

Een gratis verduurzaming advies aan huis aanvragen:


Vul de volgende informatie in:

Hoe werkt het om hier offertes op te vragen?


Vul het formulier in met de specificaties voor jouw aanvraag. De software zet vervolgens de beste partijen voor jou op een rij uit ruim 2000 gecontroleerde, betrouwbare bedrijven die tijd hebben voor jouw klus.

Vervolgens ontvang je een email vanuit de software met daarin maximaal 4 geschikte bedrijven. Zij nemen vervolgens contact op voor een persoonlijke offerte. Indien gewenst komen ze bij jou thuis langs voor een goed beeld van de aanvraag.

Via die email kun je ook een wachtwoord aanmaken op het platform van de software waar je jouw aanvraag kunt monitoren en de reviews kunt checken van de voor jou voorgestelde bedrijven.

Uiteraard heb ik deze dienstverlening zelf getest en heb ik inmiddels naar tevredenheid mijn nieuwe airco laten installeren nadat ik de scherpste prijs koos uit 3 offertes. Deze service geeft jou super snel realistische en betrouwbare offertes. 

Als dank voor de aanbeveling ontvang ik een kleine vergoeding voor jouw aanvraag. Het kost jou helemaal niks, ook niet als je afziet van jouw offerte.

Zoek je ook andere vakmannen voor je verbouwing?

Je kunt nog veel meer offertes vergelijken voor alle klussen van jouw verbouwing.

 

Je kunt nog veel meer besparen op jouw verbouwing.


Offertes vergelijken is een goede manier om kritisch te blijven op de kosten van jouw verbouwing. Niks is vervelender dan midden in de verbouwing zitten terwijl het geld op is. Niet ondenkbaar nu alles duurder wordt!

Heel veel verbouwingen en heel veel budgetten heb ik inmiddels gezien. En daardoor heb ik héél veel tips om duizenden euro's te besparen. Waar moet je zijn voor de goedkoopste keuken of badkamer? Hoe maak je een begroting die echt klopt en waar moet je zijn om alle materialen te kopen?

In mijn korte training 'Maximaal geld besparen op je verbouwing' laat ik geen tip onbesproken! Lees meer over de training: Geld besparen op je verbouwing.