Goedkoop bouwmaterialen bestellen

Goedkoop bouwmaterialen bestellen? Hier een overzicht van de goedkoopste winkels online!

geld besparen

Ging je vroeger voor elke klus naar de bouwmarkt, tegenwoordig is het assortiment van de professionele vakman gewoon online verkrijgbaar. Je koopt nu dus veel betere kwaliteit en bent minder geld kwijt. Schakelmateriaal bijvoorbeeld: stopcontacten en dimmers van de grote A-merken koop je in 1001 soorten online met hoge korting. Maar ook groot spul zoals isolatiemateriaal, gipsplaten, hout, cv-ketels, kozijnen, dakgoten en zelfs trappen. Benieuwd waar je goedkoop bouwmaterialen kunt bestellen? Hier een overzicht van de goedkoopste winkels online!


Goedkoop bouwmaterialen bestellen: online winkels

Het voordeel van bouwmaterialen online bestellen is dat het vaak in precies afgepaste hoeveelheid kan. Vloerverwarmingsbuizen per strekkende meter, houtwerk alvast op de juiste maat gezaagd. Zo zorg je ervoor dat je alleen betaalt voor wat je echt nodig hebt. En het gaat ook nog eens verspilling tegen. Een overzicht van goedkope online shops om de materialen te bestellen voor je verbouwing:

installatievakwinkel.nl

Deze webshop heeft een groot assortiment aan A-merk artikelen voor installatiewerk, met hoge korting. Denk aan schakelmateriaal, mechanische ventilatie, groepenkasten, radiatoren en cv-ketels.

Bekijk het assortiment van installatievakwinkel


dakbenodigdheden.nl

Deze shop verkoopt EPDM dakbedekking maar ook goten en hemelwater afvoeren. Dak-doorvoeren, isolatieplaat en de gereedschappen tref je hier ook voor een scherpe prijs.

Bekijk het assortiment van dakbenodigdheden.nl


warmteservice.nl

Warmteservice heeft een scherp geprijsd assortiment met sanitair, verwarming en installatiemateriaal. Ze hebben ook 80 fysieke winkels in heel Nederland.

Bekijk het assortiment van warmteservice

 

Gereedschapcentrum.nl

Koop jij jouw kitspuit, je bouwlamp of je schuurmachine normaalgesproken in de bouw-markt? Kijk dan daarvoor nu ook eens online. Op deze productgroep zit namelijk veel korting.

Bekijk het assortiment van Gereedschapcentrum.nlIsolatiemateriaal.nl

Isolatiematerialen kun je heel goed online bestellen, veel handiger ook met bezorgen. Deze shop heeft zowel A-keuze als B-keuze isolatie met korting en ook nog outlet partijen.

Bekijk het assortiment van Isolatiemateriaal.nl

Puincontainerhop.nl

Puin afvoeren hoort ook bij verbouwen. Deze shop heeft verschillende soorten containers voor een scherpe prijs. Probeer goed te scheiden, dat is veel goedkoper dan algemeen bouwafval.

Bekijk het assortiment van puincontainerhop.nlHoutdirect.nl

Alle soorten hout, van bouwhout tot afwerking kun je hier online bestellen voor een scherpe prijs. Ook de populaire latten panelen en prachtig mooi eikenhout.

Bekijk het assortiment van houtdirect.nl


Lichtkoepelgigant.nl

Dit is de grootste lichtkoepel leverancier van Nederland, die uit voorraad voor een zeer scherpe prijs leveren. Ze hebben ook showrooms op 3 plekken.

Bekijk het assortiment van lichtkoepelgigant.nl


Bouwbestel.nl

Dit is de grootste lichtkoepel leverancier van Nederland, die uit voorraad voor een zeer scherpe prijs leveren. Ze hebben ook showrooms op 3 plekken.

Bekijk het assortiment van bouwbestel.nl

Lamiwood.nl

Deze webshop verkoopt trappen en trap onderdelen. Je kunt er kiezen voor complete bouwpakketten voor allerlei soorten trappen. Ook hebben ze renovatiesets.

Bekijk het assortiment lamiwood.nl


En check ook... Action

Neem jij altijd verfbakjes, rollers en afplaktape mee bij de bouwmarkt als je verf koopt? Zonde! De action heeft tegenwoordig een grote doe-het-zelf afdeling in de fysieke winkels. Voor 3 euro koop je er een verfset met bakje, 4 rollers, 2 rolhouders en een kwast. Action heeft al wel een webshop maar daar kom je deze items nog niet tegen. Je kunt het assortiment van de winkels wel online bekijken.


Wat kun je nog meer online bestellen voor je verbouwing?

Naast de bouwmaterialen kun je echt nog veel meer producten online bestellen voor je verbouwing. Wat dacht je van sanitair? Korting tot meer dan 50% is online heel normaal. Natuurlijk vraag je je af of je voor grote bedragen wel veilig op internet kunt bestellen. Helaas is dat niet overal zo. Daarom schreef ik een shopgids waar bovenstaande adressen in staan én al mijn andere webshop tips. Je bestelt de '100 beste shoptips voor je verbouwing' eenvoudig online. Deze digitale gids vormt steeds weer het uitgangspunt voor het bestellen van jouw materialen want de prijzen online veranderen dagelijks.