Je huis verbouwen? Zorg voor een goede voorbereiding.

Als je gaat verbouwen moet je heel veel keuzes maken. Honderden, dus een foute keuze is dan zo gemaakt. En spijt achteraf is nou net wat je níet wil als je veel geld en liefde stopt in je verbouwing. Bereid je goed voor met deze tips over het verbouwen van je huis.

Nieuwe kozijnen

Kunststof kozijnen: een belangrijke basis voor je huis

Met de stijgende gasprijzen is het meer dan ooit belangrijk: laat warmte niet wegvliegen uit je huis. Zorg voor goede kozijnen en goed glas. Maar kunststof is toch niet mooi? En hoef ik dan echt niet meer te schilderen? 

Ik neem je mee in alle informatie over nieuwe kozijnen, waarbij kunststof een hele goede keuze is vanwege de hoge isolatiewaarde. Waar je verder nog op moet letten én, niet onbelangrijk, waar je goede kunststof kozijnen koopt.

Lees over kozijnen >

Vakmannen vinden voor je verbouwing

Het verbouwen van je huis is ontzettend veel werk. Om te zorgen dat je klus snel gaat én goed wordt uitgevoerd kun je vakmannen inhuren voor je verbouwing. Maar waar vind je ze en waar let je op bij het kiezen van een betrouwbare vakman? Daar heb ik wel een aantal tips voor.

Lees over vakmannen >

Heb je twijfels over keuzes die je wil maken voor jouw ruimtes?

Dat is helemaal niet gek. Als je gaat verbouwen geef je ontzettend veel geld uit en je nieuwe badkamer of keuken zit er voor zeker 20 jaar in. In mijn online programma help ik jou om plannen te maken waarbij je niet meer twijfelt. Ben je benieuwd? Lees alles over dit programma >